Vi gillar långvariga relationer

Vi startade vårt företag 1991 (då i Växjö) och förstod tidigt att det var viktigt för oss att hålla oss till ett litet format. Vi ville inte expandera genom att anställa personal. Vi ville gärna samarbeta med andra, men ändå ha kvar friheten att bara ansvara oss själva.

I Kappelshamn på Gotland har vi sedan 2001 en optimal arbetsmiljö där vi kan verka som digitala satelliter med hela världen inom räckhåll. Vi har arbetsrelationer med företag på Gotland, fastlandet och i USA.

För oss är det optimala när vi kan ha långvariga relationer både med kunder och samarbetspartners, då lär vi känna varandra och det blir enklare för oss att leverera med hög kvalitet. En förutsättning för att vi ska kunna göra det, är att vi förblir nyfikna och fortsätter att lära oss nya saker.

På det viset har vi hjälpt otaliga kunder med marknads­kommunikation sedan starten. Våra finaste stunder är när vi märker att kunderna blir glada, stolta och det går bra för deras verksamheter.

Åsa Stenström

Marknadskommunikatör, copywriter, obotligt nyfiken, älskar (förutom familjen) Apple och Gotland. Bangar inte för de mest oväntade och märkliga uppdrag.

asa@stenstrominfo.se
070-7414615

Roine Andersson

Marknadskommunikatör, grafisk formgivare för webb- och print, kreativt noggrann som gillar användar­vänlighet. Favorit­verktygen är Adobe XD, Elementor och Illustrator, Photoshop och InDesign.

roine@stenstrominfo.se
070-7278393

Några av våra uppdragsgivare