Kurs för företagare som använder Apple-prylar i jobbet

Apple – din nya bästa arbetskompis!

Bli kreativ och effektiv med arbetsredskap från Apple. Har ni ledsnat på krångliga datorer? Är du i färd med att byta till Mac? Eller har ni kanske redan köpt in iPhones och iPads till arbetsplatsen, men känner er osäkra på hur ni kan använda dem på bästa sätt? Det går att synkronisera information mellan dina apple-prylar och använda molntjänsten iCloud till exempel, men hur gör man?

Vågar man använda Apples motsvarighet till Office-programmen iWork eller hur använder vi smartast Microsoft Office på våra iPads och i kombination med våra datorer? Kan vi verkligen byta till Mac, vårt bokförings-program finns ju bara för Windows? Det går att köra Windows på en Mac, oftast bättre och snabbare än på en PC. Och det går enkelt att flytta dokument mellan Windows och Mac.

Vi går igenom de grundkunskaper du behöver för att det ska bli kul med Apple på jobbet. Vi tränar också på hur man kommunicerar och producerar digitalt. Allt med Apples appar och smarta funktioner.

Förslag på upplägg

Fyra tillfällen på dagtid under 1–2 månader. Varje workshop pågår i 4 timmar. Max 8 deltagare per grupp. Kursdeltagarna tar med sig sina egna Apple-prylar. Kursen består av demonstrationer via projektor och övningar.