Personlig rådgivning och coachning i sociala medier

Vissa saker fungerar utmärkt att lära sig i kursform, men inget går upp emot att kunna ha en personlig rådgivare, en coach, som kan hjälpa dig att hantera de situationer som uppstår och helt enkelt utgå från den verklighet du jobbar i. Vi har erfarenhet av att fungera som personliga rådgivare eller coacher för ett antal personer.

Sociala medier-coach

Vi kan hjälpa dig att göra en plan för hur du kan jobba med sociala medier som ytterligare ett verktyg att nå dina mål med att bygga och utveckla relationer, föra fram budskap, kommunicera med kunder osv. Praktiskt och tekniskt kan vi även här hjälpa till att starta konton och gå igenom hur det fungerar när man publicerar text, bild eller video. Vi är gärna med och håller ett vakande öga på dina aktiviteter i sociala medier så att vi dels kan styra upp om något går fel, men också tipsa om vad du kan göra.

Det kan faktiskt också handla om att du inte vill vara närvarande i sociala medier, men behöver hjälp med att skydda ditt namn så att ingen skapar falska konton och utger sig för att vara du. Det här är viktigare ju mer känd eller offentlig du är som person.

Sociala medier handlar om relationer och just därför kan känsliga situationer uppstå. Hur ska du bete dig? Vilken roll ska du ha? Hur hantera en kinkig situation? Be oss om hjälp så hjälper vi dig!

Du kan kontakta din personliga rådgivare, Åsa eller Roine, nästan när som helst och vi svarar i de flesta fall ganska omgående – fast med vissa förbehåll, eftersom inte ens vi kan vara on-line 24 timmar om dygnet.

Den här tjänsten är helt privat och personlig, varför vi inte lämnar referenser. Du kan anlita oss och vara säker på att vi bevarar ditt förtroende – om du inte själv vill berätta om att du anlitar oss förstås! Det är vi bara glada för!

(Det går bra att kombinera Personlig rådgivning för både Sociala medier och Apple på jobbet.)