Personlig rådgivning till dig som bytt till Apple

Vissa saker fungerar utmärkt att lära sig i kursform, men inget går upp emot att kunna ha en personlig rådgivare, en coach, som kan hjälpa dig att hantera de situationer som uppstår och helt enkelt utgå från den verklighet du jobbar i. Vi har erfarenhet av att fungera som personliga rådgivare eller coacher för ett antal personer.

Apple-coach

Det kan handla om att du snabbt behöver komma igång och använda din nya Macdator, iPhone och iPad. Då kan vi rent praktiskt och tekniskt lösa visa saker på plats, men också visa och instruera i hur du gör för att få dina Apple-prylar att fungera bra tillsammans. Det finns ju så många bra saker i Apples produkter och få utnyttjar den potential som finns till fullo – trots att alla som köper Apples produkter har betalt för att kunna göra det!

Vi kan löpande påminna om uppgraderingar av system och hjälpa dig att genomföra dem om du känner dig osäker. Vi kan tipsa om appar och arbetssätt som underlättar ditt arbete och din vardag.

Vi fungerar ibland som en säkerhet i nödsituationer. I och med att vi känner till just vilken utrustning du använder, blir det enklare för oss att snabbt sätta oss in i en situation som uppstått. Kanske kan vi hjälpa dig per telefon, kanske behöver vi göra en nödutryckning? Du kan kontakta din personliga rådgivare, Åsa eller Roine, nästan när som helst och vi svarar i de flesta fall ganska omgående – fast med vissa förbehåll, eftersom inte ens vi kan vara on-line 24 timmar om dygnet.

Den här tjänsten är helt privat och personlig, varför vi inte lämnar referenser. Du kan anlita oss och vara säker på att vi bevarar ditt förtroende – om du inte själv vill berätta om att du anlitar oss förstås! Det är vi bara glada för!

(Det går bra att kombinera Personlig rådgivning för både Apple på jobbet och Sociala medier)