Apple och Sociala medier är smarta verktyg

Vi tycker att vitsen med datorer är att de ska vara lätta att använda så att man verkligen använder de smarta finesser som finns – det är därför vi gillar Apples Macdatorer, iPhone och iPad. Vi gillar Apple så mycket att vi gärna vill lära andra att bli smarta Apple-användare. Då får vi vara med och öka din arbetsglädje, kreativitet och produktivitet.

Likaså gillar vi sociala medier och alla möjligheter som de innebär. Vill du bli säkrare på hur du kan dra nytta av sociala medier i ditt företagande så kan vi hjälpa dig med kurser, workshops eller personlig coachning.

Planering av marknadskommunikation

Den första och viktigaste byggstenen. Basen som gör att resten blir meningsfullt och effektivt. Vi anpassar oss förstås efter dina förutsättningar, jobbar vidare från befintlig plan eller handleder dig i att göra planen från start. Viktiga beståndsdelar är exempelvis affärsidé, produkt, målgrupp, strategi, taktik och aktiviteter. Hur når du resurseffektivt ut med ditt budskap till din målgrupp? Vi håller också kurser eller workshops för dig som vill lära dig mer!

Berätta din historia om ditt företag

Vi berättar din historia i syfte att förstärka och förhöja upplevelsen av ditt varumärke, ditt företag eller organisation. Vi utgår från alla de mjuka värden som finns i ditt varumärke. Du vill få in mjuka värden i din affärsplan, i din marknadsföring och din grafiska kommunikation. Kanske vill du göra en bok, e-bok eller hemsida? Kanske vill du kommunicera i sociala medier? Kanske vill du starta en blogg? Vi hjälper dig att hitta rätt lösning som stämmer med ditt varumärkes personlighet.

Visualisera idéer

Idésprutor, innovatörer eller entreprenörer har många idéer att berätta om. Hur får du andra att se det som du ser i ditt huvud? Vi kan hjälpa dig att presentera din idéer! Vi kan göra research och samla in material, skapa en presentation att visa med projektor eller på storbilds-tv och planera en utställningsmonter. Ett annat verktyg vi använder är ”framtidsreportage” som är en uppskattad teknik för att skapa en känsla av närvaro i framtiden, då idén är genomförd.

Grafisk design för print, webb, app och e-pub

Kvaliteten i den grafiska utformningen, formuleringar och bilder berättar mycket om din verksamhet. Kvalitetsnivån speglar företagets verksamhet. Utformningen ska vara lätt att känna igen i den visuella miljö som publiceringen sker i. Läsvänligt. Lättfattligt. Läckert. Vi hjälper dig att skapa information som ger rätt slags uppmärksamhet i olika sammanhang. Se våra genomförda uppdrag ››

Dokumentationsstöd på kort och lång sikt

Vi har en hel del erfarenhet av att jobba med dokumentation, både för företag och organisationer. Vi delar gärna med oss av våra erfarenheter och ger goda råd för hur man under projektarbete lyfter upp dokumentationens roll redan från start. Hur passar det att just ditt projekt jobbar med löpande dokumentering och hur kan man förbereda slutdokumentationen redan från start? Vi ger handfasta tips och förslag.