Ska vi slå våra kloka huvuden ihop?

Vi ställer frågor och lyssnar därför att vi anser att det är de som driver och arbetar i företaget som känner sitt företag bäst. Ni har tänkt och bear­betat idéer och problem innan, så att det finns mycket kunskap och erfarenhet som varje plan eller lösning måste basera sig på. Vad vi tillför är att ställa frågor som får er att tänka till och tillsammans hjälps vi åt att hitta svaren. Vi bidrar också med ett utifrånperspektiv. Slutligen adderar vi vår mångåriga erfarenhet och kunskap för att skapa de idéer, planer, webbplatser eller texter som vi tror att ni behöver.

Stärk ditt företag med strategi och kunskap

Är du nystartad eller omstartad i behov av att ta tag i ditt företags marknads­kommunikation? Då kan vi hjälpa dig. Eller behöver ni en kreativ workshop för att bearbeta en viss fråga?

Vi utgår från de kunskaper om företaget som ni på företaget har, ställer frågor, hjälper er att se tydligare och samman­fattar. Du får ett resultat som gör det enklare för dig att fatta beslut framåt.

Berätta och sälj med design och innehåll

Genom att målmedvetet jobba med ett grafisk uttryck och ett tydligt budskap lär sig kunderna vilka ni är via olika kanaler som sociala medier, annonser, hemsida, pressmeddelanden eller något annat smart sätt.

Vi hjälper dig att sätta ihop en bra mix och producerar din reklam och information så att du når ut med ditt budskap på ett kostnadseffektivt sätt.

Roines specialitet:

Design för webb

Du vill ha en webbplats som fungerar, ser snygg ut och berättar om det du säljer. Roine omvandlar dina önskemål till en användarvänlig lösning. Han har ett helhetstänk som går hela vägen från din idé, till teknisk lösning och kommunikation med din målgrupp.

Du får en komplett webbplats där vi hjälper dig med innehållet eller en där du själv fyller på med allt eller delar av innehållet. Du väljer.

Utbildning och support ingår alltid.

Åsas specialitet:

Kvalificerade texter

Väl valda ord är en viktig del av varje företags image. De berättar historier, ger ögonblicksbilder och skapar stämningar. Hur ska du få kunderna att förstå hur bra produkter du säljer?

Be Åsa att skriva dina texter! Hon inter­vjuar, gör research, sätter sig in i ämnet och situation samt skriver så att din målgrupp blir inspirerade, upplysta eller helt enkelt förstår.