Susanne Liljenberg är en serieentreprenör som ständigt har många järn i elden och som brinner av lust att sprida sina tankar och idéer till andra – hur kan vi få Ett Enklare Liv? Hennes första kontakt med oss var redan för ett år sedan och hon berättade om hur hon ville satsa mer på att blogga. Hon behövde också hjälp med att använda sina Apple-prylar, så parallellt har vi fungerat som Apple-coacher åt henne.

Bloggen publicerades i april 2014. I samband med detta startade hon också sin professionella Facebook-sida för Susanne Liljenberg – Serieentreprenör. Vi fortsätter att fungera som hennes coacher både för dator, iPhone, iPad, blogg och sociala medier. Hon kan i princip ringa oss när som helst för att få direkt hjälp.

Vi har lyssnat in vem Susanne är som person och skapat en blogg som ska matcha henne. Vi har lagt strukturen för hemsidan, som förutom bloggen också innehåller annan information om hennes företagande, media och föreläsningar.

För Susanne var det viktigt att kunna använda Instagram-bilder som en del i den känsla hon vill bygga upp. Hon har själv skrivit alla texter på bloggen.

  • Kontaktperson: Susanne Liljenberg
  • Idé: Åsa Stenström, Roine Andersson och Susanne Liljenberg
  • Copy & foto: mestadels Susanne Liljenberg
  • Webbdesign: Roine Andersson