Ny design för appen till Almedalsveckan

Appen till Almedalsveckan med det officiella kalendariet är omgjord från grunden. Appen har fått ett snabbare och effektivare gränssnitt. Funktionen Min Agenda är nu mer integrerad med den vanliga kalendern i din smartphone eller platta. Det finns också en ny funktion där du kan söka efter platser för Almedalsveckan på en karta och på så sätt hitta enklare och se avstånd och få vägbeskrivningar. Designen har blivit ljus och plattare för att mer påminna om den tryckta versionen av Almedalsguiden och för att bättre passa i iOS 7. Annonsplatsen är utökad lite grann på höjden.

Peek-A-Boo Software AB
John Andersson, Utvecklare
www.peekaboo.se

Redesign av användargränssnitt för att bättre passa in i nya iOS. Nya och förbättrade funktioner baserade på utvärdering.

Programmering: John Andersson, Peek-A-Boo Software AB Visby

Hedersomnämnande i inUSE UX Award

”Syftet med inUse UX Award är att visa på goda exempel. Vi vill lyfta fram lösningar som gör användarnas vardag enklare och roligare, och som hjälper verksamheterna som står bakom lösningarna att lyckas med sina mål. Fokus ligger här på användbarhet och hela upplevelsen, istället för enbart på utseendet.”

inUSERunners upinUSE UX Award