Det Goda Tramset

Det Goda Tramset är ett projekt i vår egen regi som handlar om bokutgivning, kurser, föreläsningar och coachning i professionellt användande av sociala medier. Förutom att läsa boken ”Det goda tramset i sociala medier” kan du till företag eller organisation boka kurser, föreläsningar eller coachning för arbetsgrupper.

Om projektet

Åsa har skrivit boken och jobbat fram teorier och modeller, sammanställt presentationer och handlingsplaner. Roine ansvarar för bokutgivning, försäljning via hemsidan och marknadsmaterial. I projektet ingår professor Niklas Myhr som skrivit boken tillsammans med Åsa. Niklas bor och jobbar i Kalifornien.

Om uppdraget

Uppdragsgivare: Eget projekt och egen utgivning av boken
Författare: Åsa Stenström & Niklas Myhr
Grafisk form, webbdesign: Roine Andersson
Illustrationer och copy: Åsa Stenström

Samarbetspartners

Fotograf: Oskar Stenström
Webbhotell: John Andersson, Peek-A-Boo Software AB Visby

Externa länkar

Projektets hemsida
detgodatramset.se ››

Häng med på Facebook och/eller Twitter:
@detgodatramset

Grymt bra bok om sociala medier

Jag har legat vid poolen här i Turkiet och mer eller mindre sträckläst denna härliga och inspirerande bok ”Det Goda Tramset” som handlar om sociala medier. Jag som var sen med Facebook, sen med sociala medier överhuvudtaget har nu fått ännu mer blodad tand om hur man på ett bra sätt kan arbeta med just detta. Åsa Stenström och Niklas Myhr har skrivit boken tillsammans. Det som också är kul är att de själva träffades på sociala medier, vilket resulterade i ett möte på Almedalsveckan på Gotland.

Susanne LiljenbergserieentreprenörSusannes blogg

Föredrag med handfasta tips

Åsa Stenström berättar i sitt föredrag ”Det goda tramset” på ett engagerat och kunnigt sätt om de möjligheter som de sociala medierna erbjuder. Man får även handfasta tips om hur man som ovan användare kan göra för att komma i gång. När Åsa med sin sprudlande energi berättar livfullt om hur man gör kan man inte undgå att bli intresserad av att själv prova på.

Anders ThomassonRegionchef GotlandSvenskt Näringsliv Gotland