På våren 2011 jobbade vi bland annat med Tott Hotell, Fide och så tog vi över Drömstugan (fast vi har inte gjort just hemsidan). Under hösten fick vi ett par helt nya kunder. Riktigt ovanligt var att vi kunde ha ordentlig semester hela sommaren. Det är första gången vi kunnat vara lediga mer än ett par veckor sedan vi flyttade till Gotland – om inte annat för att vi ofta haft ett par uppdrag som just måste utföras på sommaren. Vi njöt verkligen av den välförtjänta ledigheten.

Årets Mest Hedersamma Inbjudan
När Estlands Ambassad bjöd in mig att delta på en resa till Estland för att göra studiebesök på olika företag. Jag kände mig verkligen hedrad som fick chans att följa med på den här resan där övriga deltagare var representanter från handelskammare eller honorärkonsuler.

Årets Stoltaste Styrelseuppdrag
I maj valdes jag in som styrelseledamot i Tillväxt Gotland. Eftersom jag ständigt går igång på utvecklingsfrågor är det här en styrelsepost jag tar på stort allvar. Vi har mest hanterat formalia under 2011, men NU verkar det som att vi äntligen kan sparka loss. Det kommer att hända grejor under 2012!

Årets Roligaste Uppdrag
Att skriva framtidsartiklar! Det här är en typ av uppdrag som jag började få för ett par år sedan, men just i år känns det som att fler börjar förstå vitsen med att jag gör en mental tidsresa till framtiden som fiktiv journalist och gör ett reportage om mitt besök där.

Årets Insikt
Pigge fattade vitsen med Apple! Allt sedan jag lärde känna Pigge Werkelin 2004 har jag tjatat om att han borde skaffa mac. Och så 2011, plötsligt händer det! Det började med att vi övertalade honom att köpa en iPad och sen tog han steget fullt ut till iPhone och iMac. Wow!

Årets Sociala Media-bonus
En del undrar vad det är för vits med Sociala Media. Nu kan jag säga att vi under hösten fick två uppdrag via Facebook och två via Twitter.

Tre av de här uppdragen kom via personer som känner till mig, men det fjärde kom helt otippat från en person som jag aldrig har träffat, nämligen operasångaren Rickard Söderberg. Vi ”träffades” på Twitter och på den vägen blev det.

Det är vi som är Stenströms Information & Marknadsföring

Kappelshamn, Gotland, Sverige, Europa och Världen

stenstrominfo.se

stenstrominfo.se

070-7414615 • info@stenstrominfo.se
Åsa Stenström

Åsa Stenström

070-7414615 • asa@stenstrominfo.se
Roine Andersson

Roine Andersson

070-7278393 • roine@stenstrominfo.se