Den här veckan har varit rolig och varierande. I måndags jobbade jag på en idé till en operastjärna – vill inte säga vem ännu, eftersom vi ännu inte har presenterat vår idé. I tisdags åkte jag runt och fotograferade män och grävmaskiner. I onsdags besökte jag Ella Rocklinje för tjejer och fick samtidigt träffa besökare från Kils kommun. I torsdags pratade vi Drömstugan. Idag inledde jag med att få massage, så resten av dagen gick i lugnt tempo.

I alla fall: tänk så roligt det är att få träffa så många olika slags människor och lära mig nya saker hela tiden. Nu vet jag vad det är att ”stroppa ett spett”, jag vet att Ella är inbjudna till San Fransisco och att också operastjärnor kan tycka det blir lite trist på hotell. Minsann. Hoppas hösten fortsätter så här!

1 kommentar

Kommentarer ej möjligt.

Det är vi som är Stenströms Information & Marknadsföring

Kappelshamn, Gotland, Sverige, Europa och Världen

stenstrominfo.se

stenstrominfo.se

070-7414615 • info@stenstrominfo.se
Åsa Stenström

Åsa Stenström

070-7414615 • asa@stenstrominfo.se
Roine Andersson

Roine Andersson

070-7278393 • roine@stenstrominfo.se