Nu har jag varit på mitt andra besök på Seskarö i Haparanda. Det är både spännande och inspirerande att öppna upp sinnet för en ny plats och nya människor. Mitt uppdrag är att på uppdrag av WeHa AB utreda förutsättningarna att utveckla Seskarö camping till en modern turistanläggning.

Att komma dit för andra gången gjorde att jag genast kände mig mer bekant med platsen. Och så mycket mer än det kan jag inte skriva, eftersom vi ju inte vet vad det ska bli för resultat av min utredning.

 

Det är vi som är Stenströms Information & Marknadsföring

Kappelshamn, Gotland, Sverige, Europa och Världen

stenstrominfo.se

stenstrominfo.se

070-7414615 • info@stenstrominfo.se
Åsa Stenström

Åsa Stenström

070-7414615 • asa@stenstrominfo.se
Roine Andersson

Roine Andersson

070-7278393 • roine@stenstrominfo.se