Idag har jag hållit i en workshop med ICLD – Internationellt Centrum för Lokal Demokrati. Det handlade om att skriva för hemsida. Jag gillar känslan när jag får igång folk, när de diskuterar, skriver, ritar och upptäcker saker. Men det bästa är det där ögonblicket när jag känner att gruppen gör ett kollektivt perspektivbyte i sitt resonemang. Det är så häftigt.

Jag har varit med när sådant händer vid ett par tillfällen och idag hände det igen.

Det ska bli spännande att se hur deras hemsida utvecklas vidare!

Det är vi som är Stenströms Information & Marknadsföring

Kappelshamn, Gotland, Sverige, Europa och Världen

stenstrominfo.se

stenstrominfo.se

070-7414615 • info@stenstrominfo.se
Åsa Stenström

Åsa Stenström

070-7414615 • asa@stenstrominfo.se
Roine Andersson

Roine Andersson

070-7278393 • roine@stenstrominfo.se