Nu vaknar världen till liv igen…

(Exakt NU kom regnet!)

Efter en sommar då vi förvisso jobbat en del, men också hunnit med flera utflykter, bad, tillställningar och restaurangbesök, börjar det nu kännas som att folk har tagit sig tillbaka till sina arbetsplatser just idag. Det känns roligt!

Jag har hjälpt en projektgrupp på Fårö att sätta ihop en projektansökan som jag skickat in till Leader för tio minuter sedan. Jag har också haft diverse olika uppdrag för Werkelinbolagen, men som sagt, mycket handlar om planering, konceptutveckling och utredning – så det finns inte så mycket jag kan berätta om det. Mer än att det är spännande.

I morgon ska jag iväg över dagen till Luleå och efter det räknar jag med att det mesta av min tid kommer att upptas av mitt uppdrag att utreda förutsättningarna för Seskarö camping.