Livet på landet…

Jag slår vad om att många tror att det är lugnt och stilla här på vårt kontor på landet. Att vi likt trötta fasaner dåsar i solen och kanske skriver något ord här och där eller nåt? Det är sant att jag filmade fasanerna i den här videon från mitt kontor. Men i övrigt…

I söndags (jo, vi har kanske inte samma syn på ledighet som många andra) fick en entreprenör en idé och började bolla idéer, förslag på domäner och annat som ett fyrverkeri. Den positiva energin lyste nästan från iPhonen. Det är svårt att inte ryckas med och bli glad då.

Sen har vi jobbat med offerter, haft kundmöte, andra möten, räddat en hemsida, publicerat en hemsida (som vi snart kommer att berätta om här) och lite till. Just nu tror jag att jag är redo att ta tag i det som jag skulle ha gjort i måndags. Jag har kommit ikapp. Kontroll. Motsatsen till stress är kontroll – visste du det?