Jo då, vi jobbar på. Region Gotlands Årsredovisning är under produktion och upptar det mesta av Roines tid. Jag ägnar mig åt tre olika uppdrag som kommer att bli synliga framöver och några till…

Jag ser fram emot att åka till Estland i nästa vecka, 22–24 mars. Jag är inbjuden av Estniska Ambassaden och det känns mycket hedersamt att vara utvald i en grupp på cirka tjugo personer från platser runt om i landet. De andra deltagarna jobbar på olika handelskammare, länsstyrelser, honorärkonsulat, SIDA eller estniska ambassaden. Och så är det jag som inte representerar så mycket mer än min själv. Vi ska besöka olika företag inom IT-branschen. Det ska bli spännande!

Det är vi som är Stenströms Information & Marknadsföring

Kappelshamn, Gotland, Sverige, Europa och Världen

stenstrominfo.se

stenstrominfo.se

070-7414615 • info@stenstrominfo.se
Åsa Stenström

Åsa Stenström

070-7414615 • asa@stenstrominfo.se
Roine Andersson

Roine Andersson

070-7278393 • roine@stenstrominfo.se