Kick-off i Västerås?

Det är lite speciellt att leva och arbeta tillsammans, så som jag och Roine gör. Väldigt mycket blir enklare, vi känner varandra väl, litar på varandra och vet vad vi kan förvänta oss av varandra. Ibland kan vi glömma bort att kommunicera just vad vi jobbar med, vi bara jobbar på… ingen av oss är chef, så var och en får hålla koll på sig själv.

Men ibland måste vi förstås ha möten. Vi har kontoret hemma, så mötesplatsen är ofta köksbordet. Det är många saker som har avhandlats vid det köksbordet. Vid det har det suttit entreprenörer, racingförare, landsbygdsutvecklare, ridskoleägare, mc-entusiaster, SPA-arrangörer och några till. Men ibland behöver det vara bara jag och Roine som pratar om våra uppdrag eller om vårt företag.

Om man vill hålla sinnet öppet och fortsätta att lära är det viktigt att hämta in nya intryck. Som att kolla in utställningen inför byggandet av Hafencity i Hamburg, gå runt på Moderna Muséet eller se på Swan Lake reloaded. Bara det är något som bryter mot det vanliga.

I förra veckan kände vi att det var dags att ge oss tid att planera. Vi fick för oss att åka till Västerås och ha vår planering där. Självklart var en bidragande orsak att vår dotter Alice bor där, men Västerås är en trevlig stad och det kändes lite nytt att åka dit och planera. Vi bodde på Clarion Hotel Etage, gick på en härlig utställning om Formrebeller på söndagen, promenerade och hela måndagen avsatte vi till att prata och planera. Så nu är vi nyladdade!