Hållbarhetskommunikation

Berätta om ert hållbarhetsarbete

De flesta företag är idag medvetna om, eller tvingade, att jobba med hållbarhet sett ur olika aspekter som miljö, socialt och ekonomi. Kanske har ditt företag redan kommit en god bit på vägen, men berättar ni om ert hållbarhetsarbete för omvärlden?

AI-bild. En grupp florister utanför sin butik.

Stärk ditt varumärke

För dig som driver ett företag handlar det allt mer om att ni behöver visa upp ert hållbarhetsarbete för att säkra bilden av er som en seriös och ansvarstagande samarbetspartner. Både kunder och leverantörer ställer idag helt andra krav än för bara tio år sedan.

Vi på Stenstrominfo är inte experter på hållbarhet, men vi är experter på kommunikation, har koll på vad ni behöver ha med i er hållbarhetsrapport och hur vi totalt sett kan hjälpa er att presentera det hållbarhetsarbete ni gör på ett trevligt, lättförståeligt och inspirerande sätt.

Kanske har ni redan dokumentation på era insatser för hållbarhet som vi kan utgå ifrån, kanske är ni osäkra på hur ni ska komma igång? Oavsett kan ni boka in oss för att diskutera vad som behövs göras och planera för hur vi ska kommunicera ert hållbarhetsarbete längre fram.

Vi älskar att få hjälpa till med att kommunicera hållbarhet, på det sättet kan vi bidra till att sprida ett positivt och viktigt budskap som är en del av att vi tillsammans är med och förändrar världen till det bättre.

asa@stenstrominfo.se, 070-7414615