Fyra dagar kvar till Almedalsveckan

Den härliga känslan börjar krypa på mig nu. Jag har använt Almedalsguidens app för att planera min Almedalsvecka och känner mig jättepepp!

På söndagen är det bara ett mingel inbokat, med Intellecta på Isola Bella.

På måndagen vill jag hinna gå och lyssna på Nordnet bank. Sen måste jag köra ner till södra Gotland där jag ska föreläsa för en grupp verksamhetsledare från olika Leaderkontor. Men någon gång under kvällen är jag tillbaka och hoppas hinna med en stund på Svenskt Näringslivs mingel och därpå OOOAW – Out Of Office After Work.

På tisdagen kan jag äntligen frossa loss i ett antal seminarier – mest spännande är nog Hyper Islands seminarium ”The new work life – a glimpse of tomorrow” samt SERO & Civilekonomerna med Fiffel – Ett resultat av etiklösa utbildningar? och på kvällen mingel med Småföretagarna.

Onsdagen har också fullt program och på kvällen är det DJ Battle – som jag lyckades få biljetter till! Sen har vi inte bokat in fler mingel…

Men min kalender fortsätter på torsdagen och fredagen… vi får se hur mycket jag orkar.

Smolket i glädjebägaren är att Svenskarnas parti ska ha något slags möte redan på lördag 28 juni. Tack och lov har Eva Bofride, Mattias Wahlgren och Tomas Zielinski skapat arrangemanget Gotland för mångfald och medmänsklighet. Vi kommer att vara många som beger oss till Östergravar på lördag klockan 18. Idag kom också den glada nyheten att Rickard Söderberg och Emil Jensen kommer att framträda.

Det här är som en festivalvecka, fast i åsikter och intressen. I år är det valår dessutom. Vi som bor på Gotland är lyckligt lottade som kan ta del av allt detta på nära håll. Alla dessa möten, all kunskap, all information och förstås en stor dos av Det Goda Tramset. Det som man är med om under Almedalsveckan kan leda vidare till många spännande saker. Som vår bok om Det Goda Tramset i sociala medier.

Kanske ses vi i vimlet? Vill du vara säker på att träffa mig kan du kontakta mig så att vi kan boka ett möte.

Åsa