Finesser som gör det roligare att surfa i Safari

Research killed the blogpost. Jag tänkte att jag skulle skriva om bokmärken i Safari. Om andra sätt att spara sina favoritsidor. Sådant som gör att det blir enklare och roligare att surfa i Safari helt enkelt. För jag har insett att en sådan enkel sak som att spara bokmärken som jag har gjort sedan de första gångerna jag surfade på internet – det är ännu inte självklart för alla.

Jag började ta ett par skärmdumpar, funderade på hur jag skulle lägga upp det här blogginlägget och gjorde lite efterforskningar, vilket innebär att jag som standard går till Apples egen supportsida. För jag bestämde mig från början för att den här bloggen inte ska rapa upp det som Apple redan berättar i sin information. Bloggens berättigande ligger i att vara något mer, addera mina personliga erfarenheter.

Det som hände var att jag insåg att Apple ju redan gjort en fantastisk innehållsrik sida om Safari. Gå dit och läs!

Skärmavbild 2013-10-05 kl. 08.07.30

Tja, så kan det gå! Är vi överens om att Apples supportsidor är grymt underskattade och bortglömda? I alla fall har jag knappt tittat på dem innan jag började skriva på den här bloggen. Vilket i sig är ett gott betyg på Apples användarvänlighet: när en nyfiken typ som jag helt enkelt bara testar saker lite här och där så lär jag mig ändå.