I ett uppdrag där vi gör försäljningsinformation till de tre fastigheterna vid Fidenäs som ska säljas har jag fått göra en tidsresa som börjar 1908 och tar sig framåt med järnväg, affär och camping. I ett annat uppdrag har vi gjort information om den gamla flyghangaren vid Visby Flygplats och när jag gick runt och fotograferade inne i hangaren innan den tömdes, så var det en tidsresa i flygets historia.

Jag påminns om de drömmar och visioner som folk hade då och de drömmar och visioner som folk har idag. Det är så mycket som går igen, mycket mindre än man tror är sådant vi kommer på idag. Läs mitt blogginlägg om Landsbygd och turism på Åsa Mitt i Världen.

Det krävs att någon vågar genomföra sina idéer för att något ska hända och om man verkligen vill skapa nya möjligheter så krävs det något rejält, som när man byggde järnväg på Gotland. Järnvägen gav liv till nya platser på landsbygden, som Fidenäs.

Idag är Drömstugan en sådan idé som har är stor nog att göra skillnad för orter som ligger utanför Visby. Det har man förstått i Slite och det känns som att samhället verkligen ställer upp på den satsningen. Vi har sedan ett par veckor fått i uppdrag att fungera som inhouse för Drömstugan och det känns kul att få vara med i gänget som jobbar med en gotländsk idé slår igenom inte bara här utan också på fastlandet.

Det är vi som är Stenströms Information & Marknadsföring

Kappelshamn, Gotland, Sverige, Europa och Världen

stenstrominfo.se

stenstrominfo.se

070-7414615 • info@stenstrominfo.se
Åsa Stenström

Åsa Stenström

070-7414615 • asa@stenstrominfo.se
Roine Andersson

Roine Andersson

070-7278393 • roine@stenstrominfo.se