I april 2009 tackade jag Ja till uppdraget att utreda möjligheterna att utveckla Seskarö camping till en modern och lönsam boendeanläggning. Inte visste jag då att uppdraget skulle innebära att jag så handgripligen skulle vara med och ta fram detaljplanen tillsammans med planchef Göran Wigren, Haparanda kommun.

Inte heller visste jag att vi skulle komma på att vi skulle ha en ganska komplex byggnad där… Jag har tyckt att det har varit svårt att hitta svar på allt vi behövde veta. Vem ska man fråga när man har en idé som  inte finns någon annanstans?

Idag har jag och Pigge Werkelin varit på möte med Göran Wigren och den nye kommunchefen Patrik Oja. Då undslapp det Göran att den där byggnaden har varit den svåraste han någonsin hanterat i ett planarbete.

Okej! Det kanske inte är så konstigt att jag har tyckt att det har varit lite krångligt då!

Fast, både jag och Göran har tyckt att det har varit en väldigt kul utmaning också. Och utmaningen kommer inte att ta slut i och med att detaljplanen går ut på samråd…

Så snart detaljplanen gått ut på samråd kan jag berätta lite mer om det här spännande och utmanande uppdraget.

Det är vi som är Stenströms Information & Marknadsföring

Kappelshamn, Gotland, Sverige, Europa och Världen

stenstrominfo.se

stenstrominfo.se

070-7414615 • info@stenstrominfo.se
Åsa Stenström

Åsa Stenström

070-7414615 • asa@stenstrominfo.se
Roine Andersson

Roine Andersson

070-7278393 • roine@stenstrominfo.se