Almedalen närmar sig!

Det märks på flera sätt att Almedalsveckan kommer allt närmare. Det börjar komma information och inbjudningar via mail. Det drar ihop sig i Facebookgruppen Almedalen. Den mentala och praktiska uppladdningen drar igång på flera olika plan.

Boken Det Goda Tramset i sociala medier är en produkt av Almedalsveckan. Utan veckan hade jag antagligen inte kommit på uttrycket Det Goda Tramset och inte heller träffat Niklas. Hela Almedalsveckan är ju som Gott Trams i megaformat. Här handlar det om att mötas öga mot öga, knyta kontakter, åter träffa bekanta, bolla idéer, lära sig saker och förstås, i många fall fortsätta relationerna långt efter att veckan är slut.

På något sätt har sociala medier under Almedalsveckan blivit lite av en markör på hur den kommunikationskanalen har utvecklat sig. Från att ha varit en twitter-nörd-grej har det allt mer blivit allemans redskap för att sprida information, förmedla budskap, knyta och upprätthålla relationer. Wifi och möjlighet att ladda sina iPhones och andra manicker är hårdvaluta under veckan – den som kan erbjuda detta kan räkna med många besökare.

Jag kommer förstås att tillbringa en hel del tid i Visby under Almedalsveckan, med något undantag då jag är anlitad på annat håll. Vill du träffa mig, prata om boken eller kanske vill höra dig för om föreläsningar, kurser eller privat konsultation går det bra att kontakta mig! Skicka ett mail till asa@stenstrominfo.se eller hör av dig via Facebook eller Twitter.

”Främlingar är vänner man ännu inte känner”

Syns vi?
Åsa Stenström