Vi kan kommunikation

För oss är det optimala när vi kan ha långvariga relationer både med kunder och samarbetspartners, då lär vi känna varandra och det blir enklare för oss att leverera med hög kvalitet. En förutsättning för att vi ska kunna göra det, är att vi förblir nyfikna och fortsätter att lära oss nya saker.

På det viset har vi hjälpt otaliga kunder med marknads­kommunikation sedan starten. Våra finaste stunder är när vi märker att kunderna blir glada, stolta och det går bra för deras verksamheter.

Roine Andersson & Åsa Stenström

Välkommen till Stenstrominfo, Roine och Åsa

Ska vi slå våra kloka huvuden ihop?

Stärk ditt företag med strategi och kunskap

Är du nystartad eller omstartad i behov av att ta tag i ditt företags marknads­kommunikation? Då kan vi hjälpa dig. Eller behöver ni en kreativ workshop för att bearbeta en viss fråga?

Vi utgår från de kunskaper om företaget som ni på företaget har, ställer frågor, hjälper er att se tydligare och samman­fattar. Du får ett resultat som gör det enklare för dig att fatta beslut framåt.

Berätta och sälj med design och innehåll

Genom att målmedvetet jobba med ett grafisk uttryck och ett tydligt budskap lär sig kunderna vilka ni är via olika kanaler som sociala medier, annonser, hemsida, pressmeddelanden eller något annat smart sätt.

Vi hjälper dig att sätta ihop en bra mix och producerar din reklam och information så att du når ut med ditt budskap på ett kostnadseffektivt sätt.

Våra specialiteter!

Åsas specialitet:

Kvalificerade texter

Väl valda ord är en viktig del av varje företags image. De berättar historier, ger ögonblicksbilder och skapar stämningar. Hur ska du få kunderna att förstå hur bra produkter du säljer?

Be Åsa att skriva dina texter! Hon inter­vjuar, gör research, sätter sig in i ämnet och situation samt skriver så att din målgrupp blir inspirerade, upplysta eller helt enkelt förstår. 

Roines specialitet:

Design för webb

Du vill ha en webbplats som fungerar, ser snygg ut och berättar om det du säljer. Roine omvandlar dina önskemål till en användarvänlig lösning. Han har ett helhetstänk som går hela vägen från din idé, till teknisk lösning och kommunikation med din målgrupp.

Du får en komplett webbplats där vi hjälper dig med innehållet eller en där du själv fyller på med allt eller delar av innehållet. Du väljer.

Utbildning och support ingår alltid.

Våra senaste spaningar

Några av våra uppdragsgivare